Mai intai se pun pastele la fiert, respectand instructiunile de pe plic. An folosit spaghete.
Intr-o cratita se pune cateva linguri de ulei de masline, se adauga usturoiul si se lasa putin. Dupa ce s-a prajit se arunca si se adauga crevetii. Se lasa 3-4 minute pe fiecare parte.
Se scot si se pun pe o hartie absorbanta. In uleiul ramas se adauga untul, ceapa verde, rosiile taiate cuburi fara samburi.A folosit rosii pomodoro din conserva.
Se adauga paharul de vin, sare, piper, oregano. Se lasa pana se se scade aproape tot sosul, apoi se adauga si lamaia. Se adauga si pastele si se mai lasa 1-2 minut pe foc. Se servesc calde cu creveti deasupra.
Comentarii:
Foarte bun si usor de preparat!
O sail fac in week-end.
Foarte bun si usor de facut
Este foarte interesanta !
Eu stiam ca nu se scrie creveti ci crevete .