Spaghete cu sos de rosii
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Inainte de toate, ca sosul sa fie fin ,rosiile trebuiesc decojite. Pentru ca acest procedeu sa mearga mai usor, punem la fiert intr-o oala apa. Cand s-a ajuns la punctul de fierbere, se pun rosiile in aceasta si se tin vreo 2- 3 minute, apoi se vor pune in apa rece. In acest fel, rosiile se decojesc extrem de simplu.
- Rosiile decojite se tau in cubulete.
Ceapa se decojeste, apoi se taie marunt. Se pune intr-o tigaie uleiul, apoi se adauga ceapa maruntita si usturoiul pisat. Se calesc, dupa care se adauga rosiile.Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga busuioc dupa gust. - Pentru ca reteta sa fie intr-adevar rapida, spaghetele se fierb in timp ce pregatim sosul. Pentru ca acestea sa ramana in dimensiunea lor originala, si fara a se lipi una de alta , eu va sugerez sa le pozitionati in felul cum reiese din poza. Acestea vor aluneca incet in oala sau presati-le usor cu mana.
- Si iata o portie de spaghete jucause cu sos de rosii bine coapte.Se poate servi si cu cascaval ras deasupra, doar ca omis sa o mai fotografiez si sub aceasta forma, deoarece pofta era cam mare.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
13/07/2017
E ok.cei care au facut reteta si au comentarii" negative" nu stiu sa gateasca....se poate face dupa gustul fiecaruia