Spaghete cu chiftele si sos de rosii

Felul principal
Ușor
40 min

Cuvantul care descrie aceasta reteta cel mai bine este "Divin".

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Puneti carnea tocata intr-un castron mai mare apoi adaugati oul, jumatate din ceapa tocata marunt, un praf de sare si piper si jumatae din patrunjelul tocat. Amestecati bine.
  • Formati chiftelele in bile de marime potrivita si rostogoliti-le prin faina. Puneti pe foc o tigaie cu ulei cat sa copere chiftelele si prajiti-le pana devin aurii.
  • Coaceti ardeiul direct pe flacara de aragaz, lasati sa se raceasca si curatati de coaja.
  • Dati morcovul prin razuitoarea mare, tocati marunt restul de ceapa si taiati ardeiul copt. Calitile in putin ulei.
  • Cand legumele s-au calit dati rosiile printr-o sita sa eliminati semintele si cojile si lasati sa dea in clocot.
  • Puneti chiftelele prajite in sosul de rosii si amestecati bine. Lasati sa fiarba la foc mic inca 10 minute.
  • La final adaugati restul din patrunjelul tocat marunt si serviti peste spaghetele preparate conform instructiunilor de pe pachet.
    POFTA BUNA!!!

Punctează această reţetă

CookWithAnaCookWithAna

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Papa bun

abuz

anonymous

Bun rau

abuz

anonymous

Super delicioaseee :P

abuz

anonymous

Super buna

abuz

anonymous

Foarte buna, nu ma asteptam sa iasa asa de gustoasa !:)

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Iarna e greu de facut k nu gasesti legume proaspete

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Sunt f.f.f.f.f foarte multumita de aceste retete,multumesc

abuz
  • pagina 1 / 2