Spaghete cu chiftele si sos de rosii
Cuvantul care descrie aceasta reteta cel mai bine este "Divin".
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Puneti carnea tocata intr-un castron mai mare apoi adaugati oul, jumatate din ceapa tocata marunt, un praf de sare si piper si jumatae din patrunjelul tocat. Amestecati bine.
- Formati chiftelele in bile de marime potrivita si rostogoliti-le prin faina. Puneti pe foc o tigaie cu ulei cat sa copere chiftelele si prajiti-le pana devin aurii.
- Coaceti ardeiul direct pe flacara de aragaz, lasati sa se raceasca si curatati de coaja.
- Dati morcovul prin razuitoarea mare, tocati marunt restul de ceapa si taiati ardeiul copt. Calitile in putin ulei.
- Cand legumele s-au calit dati rosiile printr-o sita sa eliminati semintele si cojile si lasati sa dea in clocot.
- Puneti chiftelele prajite in sosul de rosii si amestecati bine. Lasati sa fiarba la foc mic inca 10 minute.
- La final adaugati restul din patrunjelul tocat marunt si serviti peste spaghetele preparate conform instructiunilor de pe pachet.
POFTA BUNA!!!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Bun
am gătit această rețetă
anonymous
Papa bun
anonymous
Bun rau
anonymous
Super delicioaseee :P
anonymous
Super buna
anonymous
Foarte buna, nu ma asteptam sa iasa asa de gustoasa !:)
anonymous
Foarte buna
anonymous
Iarna e greu de facut k nu gasesti legume proaspete
anonymous
Ok
anonymous
Sunt f.f.f.f.f foarte multumita de aceste retete,multumesc
Punctează această reţetă