Inainte de toate, ca sosul sa fie fin ,rosiile trebuiesc decojite. Pentru ca acest procedeu sa mearga mai usor, punem la fiert intr-o oala apa. Cand s-a ajuns la punctul de fierbere, se pun rosiile in aceasta si se tin vreo 2- 3 minute, apoi se vor pune in apa rece. In acest fel, rosiile se decojesc extrem de simplu.Rosiile decojite se tau in cubulete.
Ceapa se decojeste, apoi se taie marunt. Se pune intr-o tigaie uleiul, apoi se adauga ceapa maruntita si usturoiul pisat. Se calesc, dupa care se adauga rosiile.
Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga busuioc dupa gust.Pentru ca reteta sa fie intr-adevar rapida, spaghetele se fierb in timp ce pregatim sosul.
Pentru ca acestea sa ramana in dimensiunea lor originala, si fara a se lipi una de alta , va sugerez sa le pozitionati in felul cum reiese din poza. Acestea vor aluneca incet in oala sau presati-le usor cu mana.
Si iata o portie de spaghete jucause cu sos de rosii bine coapte.Se poate servi si cu cascaval ras deasupra, doar ca omis sa o mai fotografiez si sub aceasta forma, deoarece pofta era cam mare.
Comentarii:
Suna bine
O mancare simpla usor de preparat si buna pentru familia mea
Super
Superr gustoasa
Foarte bun sosu ms :X nota 11+