Spaghete cu sos de rosii

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Este o reteta foarte rapida!!!

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Inainte de toate, ca sosul sa fie fin ,rosiile trebuiesc decojite. Pentru ca acest procedeu sa mearga mai usor, punem la fiert intr-o oala apa. Cand s-a ajuns la punctul de fierbere, se pun rosiile in aceasta si se tin vreo 2- 3 minute, apoi se vor pune in apa rece. In acest fel, rosiile se decojesc extrem de simplu.Rosiile decojite se tau in cubulete.
  • Ceapa se decojeste, apoi se taie marunt. Se pune intr-o tigaie uleiul, apoi se adauga ceapa maruntita si usturoiul pisat. Se calesc, dupa care se adauga rosiile.
  • Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga busuioc dupa gust.Pentru ca reteta sa fie intr-adevar rapida, spaghetele se fierb in timp ce pregatim sosul.
  • Pentru ca acestea sa ramana in dimensiunea lor originala, si fara a se lipi una de alta , va sugerez sa le pozitionati in felul cum reiese din poza. Acestea vor aluneca incet in oala sau presati-le usor cu mana.
  • Si iata o portie de spaghete jucause cu sos de rosii bine coapte.Se poate servi si cu cascaval ras deasupra, doar ca omis sa o mai fotografiez si sub aceasta forma, deoarece pofta era cam mare.

Punctează această reţetă

RRozBonBon

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Suna bine

abuz

anonymous

O mancare simpla usor de preparat si buna pentru familia mea

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Superr gustoasa

abuz

anonymous

Foarte bun sosu ms :X nota 11+

abuz