Spaghete cu sos de rosii,spanac si usturoi

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Spaghetele se pun intr-o oala la fiert cu putina sare si o lingura de margarina..timp de (7-8 minute).Intre timp preparam sosul ;Spanacul se opareste si se da intr-un jet de apa rece ,apoi se taie marimi potrivite si se pune la calit in uleiul de masline, rosioarele taiate in jumatati si usturoiul taiat feliute mici sau pisat.
- Se caleste la foc mic timp de 4 -5 minute ,dupa care dati gust cu sare si piper .Dupa ce s-au fiert spaghetele ,le trecem printr-un jet de apa rece ,le strecuram bine si punem o lingura de margarina(sa nu se lipeasca intre ele) si le mestecam usurel sa nu le rupem.
- Spaghetele se pun apoi la calit in tigaia cu legumele calite (se mai pune putina sare si piper )si se mesteca usurel la foc mic.timp de 3-4 minute.Se scot pe farfurie ,se pune cateva linguri din sosul calit si se servesc calde.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă