Spaghete cu sos de rosii

Ingrediente
Preparare
- Pastele se fierb "al dente" in apa cu sare si ulei, apoi se scurg.Sosul de rosii se pune intr-o cratita / tigaie incapatoare impreuna cu smantana si se tine pe foc amestecand cat sa se incalzeasca.
- Se adauga pastele si se amesteca. Se trece in farfurii la fiecare persoana sau intr-un castron mai mare de unde sa se serveasca fiecare . Deasupra se presara putin patrunjel si parmezan.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii

Multumesc tuturor pentru comentariile dragute :)
Ca si alte retete transferate de PetitChef de pe blog si aceasta a ajuns aici ciopartita!
Pe blog era trecut link-ul spre reteta de sos, dar bineinteles ca aici nu a mai ajuns... si dintre cei care au citit aceasta reteta aici, probabil ca nici unul nu s-a gandit nici macar o secunda ca ar fi o problema "tehnica"... bineinteles, doar paiul din ochiul altuia este mult mai evident!
Pentru cine intereseaza sau pentru cine vrea sa mai caute vreun pai...
reteta de spaghete
https://cristina-k.blogspot.jp/2009/09/spaghete-cu-sos-de-rosii.html
reteta de sos
http://cristina-k.blogspot.jp/2009/09/sos-de-rosii-cu-carne.html
O zi buna tuturor!
În titlu scrie paste cu sos de roșii, iar în rețetă afli că e vorba de sos de roșii cu carne, probabil cumpărat de la magazin, deoarece nu scrie cum se face! oare nu verifică nimeni rețetele înainte de a fi postate?
Pastele nu se fierb cu ulei, inca n-ai invatat cum fierb italienii pastele? O "reteta" de KKT.

Ai putea sa mai postezi reteta atunci cand vei sti sa prepari singura sosul si vei da explicatii in sensul acesta. Pana atunci pune mana si invata sa gatesti.
Cum adică spaghete cu sos de roșii, când e vorba de spaghete cu roșii și carne (sos bolognez). Și apoi, dacă fierbi pastele cu ulei nu se mai prinde sosul de ele niciodată. Cine nu știe ce face să mai studueze și să mai practice.
Reteta de sos o gasiti si aici:
https://www.petitchef.ro/retete/felul-principal/sos-de-rosii-cu-carne-fid-431750