Spaghete cu pui, broccoli, conopida, in sos de vin
Ingrediente
2
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pieptul de pui deja fript se taie in bucati potrivite. Pastele se fierb in apa cu sare pentru 8-10 minute. Conopida si broccoli se desfac in buchetele si se pun la fiert in zeama de carne de pui din cub.
- Se adauga si morcovii. Se fierb andante. Se soteaza ardei taiati felii potrivit de mari, in ulei si unt. Se adauga si carnea, spaghetele, conopida, broccoli si morcovii taiati felii.
- Se condimenteaza. Se adauga vinul alb, zeama de carne (daca e nevoie), mustarul boabe si se mai lasa la foc domol cateva minute. Se serveste cu patrunjel tocat deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă