Spaghete cu sos alb si carne de pui

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire10 min
  • Se fierb pastele "al dente" in felul urmator. Se pun la fiert 3 litri apa cu sare si cu un cubulet de unt, cand apa da in clocot se adauga spaghetele, avand grija ca pe masura ce se inmoaie, sa intre in apa toata cantitatea de spaghete.
  • Se fierb maxim 10 minute. Spagheta trebuie sa fie fiarta astfel incat nu se sfarama, dar nici nu mai are un miez de pasta nefiarta la mijloc.
  • Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se adauga cuburile din piept de pui si se calesc cateva minute. Usturoiul se zdrobeste si se adauga peste carne.
    Intr-un castron se pun parmezanul ras, smantana, oregano si busuiocul si se amesteca bine.
  • Tot amestecul se pune in cratita cand usturoiul a devenit auriu, se omogenizeaza bine se adauga apa si se lasa la fiert pentru 5-6 minute, amestecand din cand in cand.
  • Cand compozitia devine omogena ca o ciulama (daca mai este nevoie se mai adauga apa sau parmezan, dupa caz) se adauga peste ea pastele. Se amesteca bine, se acopera si se stinge focul. Se servesc calde, pudrate cu parmezan.

Punctează această reţetă

AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

Chef bucatar

Este o reteta destul de simpla si este si foarte gustoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Spaghete cu sos alb si carne de pui

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acuma merg sa fac aceasta reteta

am gătit această rețetă
abuz

Ana Maria

O reteta foarte delicioasa si usor de preparat! O ador!!!

abuz

anonymous

Pozele ilustreaza foarte bine pasii de urmat, insa ar fi minunat daca ar putea arata mai delicios...

abuz

anonymous

Este o retzeta magnifica!!!!:)

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Sper sa iasa

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Delicios

abuz
  • pagina 1 / 3