Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. In apa lor de fierbere puneti sare si putin ulei de masline pentru a nu se lipi.
Tocati ceapa si ardeii grasi marunt, apoi caliti-le intr-o tigaie incinsa cu doua linguri de ulei de masline.
Amestecati cateva minute pana se inmoaie, la foc mediu, apoi adaugati pipotele, usturoiul pisat, patrunjelul tocat, sare, piper, cimbru, boia, doua cani de apa si o alta cana de apa in care ati dizolvat lingura de bulion.
Lasati la foc mic spre mediu, acoperit cu capac pentru 40 de minute, sau pana carnea este fiarta.
Aveti grija sa verificati mereu sa nu scada prea mult sosul. Puteti completa cu apa daca nu este fiarta carnea. Sosul final trebuie sa acopere carnea un pic.
Adaugati spaghetele scurse peste carne, mai lasati un minut sau doua pana absoarbe sosul. Serviti fierbinte.
Am gatit aceasta reteta este super numai ca am facut mici modificari am mai pus si un morcov odata cu ceapa iar in loc de boia dulce am folosit boia iute si in loc de patrunjel am folosit marar este super super super
Comentarii:
Am gatit aceasta reteta este super numai ca am facut mici modificari am mai pus si un morcov odata cu ceapa iar in loc de boia dulce am folosit boia iute si in loc de patrunjel am folosit marar este super super super