Petitchef

SPAGHETE CU LEGUME - DE POST

Felul principal
4 porții
25 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spaghetele se fierb in apa cu putina sare si o lingura de ulei de masline .
    Intotdeauna pastele se fierb fara capac,iar dupa ce se scurg de apa in care au fiert nu se mai trec prin jetul de apa rece. Dupa ce spaghetele au fiert, acestea se scurg de apa in care au fiert si se aseaza intr-un castron,platou sau cratita.
  • Dovlecelul,vanata se spala,se curata de coaja si se taie cubulete micute.Ceapa,usturoiul se curata,se spala si se toaca marunt.Rosiile se spala,se decojesc si se folosesc taiate in jumatati sau sferturi.Ciupercile proaspete se curata,se spala si se tin cateva minute in apa cu otet sau se stropesc cu putina zeama de lamaie inainte de a fi taiate feliute sau cubulete.
  • Ceapa,usturoiul si ciupercile proaspete se inabusa bine in 3-4 linguri ulei de masline ,se adauga cubuletele de vanata , dovlecel si ardei gras si se lasa sa fiarba. Cand sunt patrunse se adauga rosiile,suc de rosii,pasta de tomate sau ketchup dupa gust si se lasa sa fiarba la foc mic.Spre sfarsit se adauga 100 g cascaval taiat cubulete,se sareaza si condimenteaza dupa gust. Restul de cascaval se pastreaza pentru servire.
  • Daca folositi ciuperci la borcan ,acestea se adauga in sos dupa ce puneti rosiile. Inainte sa se opreasca focul se adauga patrunjelul tocat.Daca sosul vi se pare prea gros se mai poate adauga putina apa fiarta sau suc de rosii in sos.
  • Pentru servire puteti amesteca spaghetele direct cu sosul sau sa adaugati sosul peste spaghete in farfurie.


Poze

SPAGHETE CU LEGUME - DE POST
SPAGHETE CU LEGUME - DE POST - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Spaghete konjac à la provençale
Spaghete konjac à la provençale
2 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
Spaghete cacio e pepe: 3 ingrediente, o explozie de gust!
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
Sos bolognez vegetarian pentru spaghete
4 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tian cu legume
Tian cu legume
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Mâncăruri delicioase pentru postul Crăciunului Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează