Ingrediente: 3 oua Vinete (aprox. 1 kg) 3 felii paine 500 g sos de rosii Oregano uscat Busuioc uscat 50 g parmezan 100 g mozzarella Hartie copt Sare Piper
Ingrediente: 400 grame paste 5-6 rosii coapte 1 ceapa mica 4 linguri ulei cativa catei de usturoi cateva fire de patrunjel sare si piper fulgi de chili parmezan
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: 500 g penne o ceapa mare 5-6 linguri de ulei de masline extra-virgin un morcov 2-3 catei de usturoi 1 kg rosii,decojite si taiate cubulete 2...
Ingrediente: cca 400 g carne de vita+porc un ou ceapa un morcov patrunjel marar 3-4 linguri de parmezan ras o felie de piine inmuiata si scursa de apa un catel...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...
Ingrediente: 500 g rinichi de porc, 2 cepe, ½ cutie de rosii in bulion sau 4-5 rosii decojite, 5-6 catei usturoi pisat, 4 catei de usturoi intregi sau taiati...
Ingrediente: 400 g spaghetti 200 g sunca afumata sau kaiser 1 ceapa 2 catei de usturoi 2 linguri de ulei de masline busuioc 200 ml pasta de rosii cascaval sau...
Ingrediente: 400 gr carne de vita tocata 4 rosii mari 4 lingurite pasta de rosii 1 ardei verde mare 1 ceapa 4 catei de usturoi 400 gr tagliatele patrunjel,...