Rinichi de porc in sos de vin aromat

Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Se curata rinichii, se spala in cateva ape cu otet si sare, se scurg de apa si se taie in bucati potrivite. Se pun la fiert intr-o cratita cu apa atat cat sa ii acopere cu un deget. Nu se pune sare ! Se spumeaza, dupa care se adauga foile de dafin, cuisoarele, « bouquet garni », o lingura de ulei si anasonul. Se lasa la foc mic pana cand sunt aproape fierti. Se transfera rinichii intr-un vas de yena. In sosul in care au fiert rinichii se pun rosiile, 2 linguri de ulei, vinul, cimbrul, boiaua de ardei si se dau la cuptor la 170°C. Cu 2-3 minute inainte de a fi scosi din cuptor, se adauga sarea si usturoiul pisat si un pic de piper.. Se servesc fierbinti cu mamaliga calda si emmental sau parmezan.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ceapa?
anonymous
Buunn
anonymous
Daca vrei poti da explicatiile necesara .>cum ar fi
anonymous
Super !
Punctează această reţetă