-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Felul principal
-
Rețete sosuri
-
Retete paste cu sos
-
Rețete paste cu sos roșii
-
Spaghetti cu afumatura si sos de rosii
Spaghetti cu afumatura si sos de rosii
Preparare
-
Mai intai intr-o oala punem la fiert 2 litri de apa cu sare. Cand apa da in clocot, punem pastele la fiert.
-
Mai intai intr-o oala punem la fiert 2 litri de apa cu sare. Cand apa da in clocot, punem pastele la fiert.
-
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si punem afumatura la prajit.
-
Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si punem afumatura la prajit.
-
Dupa cateva minute adaugam si ceapa tocata marunt si apoi usturoiul.
-
Dupa cateva minute adaugam si ceapa tocata marunt si apoi usturoiul.
-
Le lasam cateva minute si adaugam pasta de rosii impreuna cu o cana de apa .
-
Le lasam cateva minute si adaugam pasta de rosii impreuna cu o cana de apa .
-
Lasam sa fiarba vreo 5 minute, adaugam busuiocul si potrivim de sare si piper.
-
Lasam sa fiarba vreo 5 minute, adaugam busuiocul si potrivim de sare si piper.
-
Scoatem pastele aproape fierte , le scurgem si le punem peste sosul din tigaie.
-
Scoatem pastele aproape fierte , le scurgem si le punem peste sosul din tigaie.
-
Le mai lasam doua-trei minute ca sa se imbine sosul in paste.
-
Le mai lasam doua-trei minute ca sa se imbine sosul in paste.
-
Servim fierbinti cu parmezan sau cascaval ras pe deasupra.
-
Servim fierbinti cu parmezan sau cascaval ras pe deasupra.
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Foarte bun
Super
Foarte bun delicios le place copiilor mei
Ideal