Spaghetti cu afumatura si sos de rosii
Ingrediente
2
Rețete inrudite
Spaghetti alla puttanesca
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Mai intai intr-o oala punem la fiert 2 litri de apa cu sare. Cand apa da in clocot, punem pastele la fiert.
- Mai intai intr-o oala punem la fiert 2 litri de apa cu sare. Cand apa da in clocot, punem pastele la fiert.
- Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si punem afumatura la prajit.
- Intr-o tigaie punem 2 linguri de ulei de masline si punem afumatura la prajit.
- Dupa cateva minute adaugam si ceapa tocata marunt si apoi usturoiul.
- Dupa cateva minute adaugam si ceapa tocata marunt si apoi usturoiul.
- Le lasam cateva minute si adaugam pasta de rosii impreuna cu o cana de apa .
- Le lasam cateva minute si adaugam pasta de rosii impreuna cu o cana de apa .
- Lasam sa fiarba vreo 5 minute, adaugam busuiocul si potrivim de sare si piper.
- Lasam sa fiarba vreo 5 minute, adaugam busuiocul si potrivim de sare si piper.
- Scoatem pastele aproape fierte , le scurgem si le punem peste sosul din tigaie.
- Scoatem pastele aproape fierte , le scurgem si le punem peste sosul din tigaie.
- Le mai lasam doua-trei minute ca sa se imbine sosul in paste.
- Le mai lasam doua-trei minute ca sa se imbine sosul in paste.
- Servim fierbinti cu parmezan sau cascaval ras pe deasupra.
- Servim fierbinti cu parmezan sau cascaval ras pe deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: