Intr-o oala punem la fiert apa pentru paste;cand a inceput sa clocoteasca punem sare si pastele.Fierbem al dente.
Ceapa o tocam fin si o calim intr-o tigaie larga in cele 3 linguri de ulei de masline,cand a devenit translucida adaugam tonul scurs,pasta de rosii,saram si piperam dupa gust si fierbem 4-5 minute.
Scurgem pastele si le amestecam in tigaie cu sosul de ton,presaram parmezan ras si servim imediat.
Comentarii (44):
Superba
Multumesc ptr rețetă. Au fost fff gustoase! După rețeta dvs.le-am facut ptr prima dată.
Ceapa calita in ulei de susan si ton, fara niciun fel de sos. Au iesit foarte bune :) O sa incerc si cu sos.
Foarte bune! Merg si cu putin usturoi! ;)
Superrrrrrrrr*****
Foarte buna !
Bun si fara sos de rosii. doar ceapa, ton, masline,parmezan si ceva mai mult ulei de masline. folosesc si putin oregano.
Excelent!!
Buna, daca respecti reteta!
Excelent