Paste cu ton la cuptor

Paste cu ton la cuptor
Felul principal
Ușor
1 h 30 m

ton fusilli ceapa

Ingrediente

8

Diverse condimente:

Sosul alb cu spanac:

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti pastele conform instuctiunilor de pe ambalaj, clatiti-le in apa, lasati-le la scurs pe strecuratoare.
  • Topiti untul intr-o tigaie, caliti ceapa pana se inmoaie. Puneti malaiul in apa, adaugati sucul de rosii, apoi turnati acest amestec in tigaie, adaugati condimentele si lasati-le sa fiarba la foc mic 5 minute. Adaugati tonul, sarea si piperul; luati-le de pe foc.
  • Topiti untul intr-o tigaie si caliti ceapa pana devine transparenta. Adaugati faina si amestecati continuu. Turnati treptat laptele si amestecati pana cand sosul devine suficient de gros. Adaugati spanacul tocat marunt si mai lasati pe foc 5-7 minute, adaugati apoi branza rasa.
  • Ungeti cu ulei un vas Yena, puneti tonul, pastele, sosul de spanac si amestecati. Deasupra puneti branza rasa. Dati la cuptor 25-30 minute.

Punctează această reţetă

MMaria2006

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Excelenta reteta. Complimente sotiei din partea sotului :*

am gătit această rețetă
abuz

steve_s2022

Execrabil

abuz

anonymous

180 grade Celsius sau 180 grade Fahrenheit???

abuz

anonymous

Delicios!!!

abuz

anonymous

Marfa

abuz

anonymous

Bunicica

abuz

anonymous

K

abuz

anonymous

Oauuuuuuuuuuu nu credeam ca e asa de bun.............incercati-o

abuz

anonymous

Foarte, foarte bune!

abuz

anonymous

Cea mai reusita reteta de paste pe care am incercat-o! foarte gustoase!

abuz
  • pagina 1 / 2