Paste cu ton la cuptor

ton fusilli ceapa
Ingrediente
8
Diverse condimente:
Sosul alb cu spanac:
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti pastele conform instuctiunilor de pe ambalaj, clatiti-le in apa, lasati-le la scurs pe strecuratoare.
- Topiti untul intr-o tigaie, caliti ceapa pana se inmoaie. Puneti malaiul in apa, adaugati sucul de rosii, apoi turnati acest amestec in tigaie, adaugati condimentele si lasati-le sa fiarba la foc mic 5 minute. Adaugati tonul, sarea si piperul; luati-le de pe foc.
- Topiti untul intr-o tigaie si caliti ceapa pana devine transparenta. Adaugati faina si amestecati continuu. Turnati treptat laptele si amestecati pana cand sosul devine suficient de gros. Adaugati spanacul tocat marunt si mai lasati pe foc 5-7 minute, adaugati apoi branza rasa.
- Ungeti cu ulei un vas Yena, puneti tonul, pastele, sosul de spanac si amestecati. Deasupra puneti branza rasa. Dati la cuptor 25-30 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta reteta. Complimente sotiei din partea sotului :*
am gătit această rețetă
S
steve_s2022
Execrabil
anonymous
180 grade Celsius sau 180 grade Fahrenheit???
anonymous
Delicios!!!
anonymous
Marfa
anonymous
Bunicica
anonymous
K
anonymous
Oauuuuuuuuuuu nu credeam ca e asa de bun.............incercati-o
anonymous
Foarte, foarte bune!
anonymous
Cea mai reusita reteta de paste pe care am incercat-o! foarte gustoase!
Punctează această reţetă