Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti pastele conform instuctiunilor de pe ambalaj, clatiti-le in apa, lasati-le la scurs pe strecuratoare.
Topiti untul intr-o tigaie, caliti ceapa pana se inmoaie. Puneti malaiul in apa, adaugati sucul de rosii, apoi turnati acest amestec in tigaie, adaugati condimentele si lasati-le sa fiarba la foc mic 5 minute. Adaugati tonul, sarea si piperul; luati-le de pe foc.
Topiti untul intr-o tigaie si caliti ceapa pana devine transparenta. Adaugati faina si amestecati continuu. Turnati treptat laptele si amestecati pana cand sosul devine suficient de gros. Adaugati spanacul tocat marunt si mai lasati pe foc 5-7 minute, adaugati apoi branza rasa.
Ungeti cu ulei un vas Yena, puneti tonul, pastele, sosul de spanac si amestecati. Deasupra puneti branza rasa. Dati la cuptor 25-30 minute.
Comentarii (14):
Excelenta reteta. Complimente sotiei din partea sotului :*
Execrabil
180 grade Celsius sau 180 grade Fahrenheit???
Delicios!!!
Marfa
Bunicica
K
Oauuuuuuuuuuu nu credeam ca e asa de bun.............incercati-o
Foarte, foarte bune!
Cea mai reusita reteta de paste pe care am incercat-o! foarte gustoase!