Paste cu ton la cuptor

ton fusilli ceapa
Ingrediente
8
Diverse condimente:
Sosul alb cu spanac:
Rețete inrudite
-
Paste cu sos si ton
-
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
-
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
-
Paste cu fructe de mare, un preparat delicios și foarte rapid
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti pastele conform instuctiunilor de pe ambalaj, clatiti-le in apa, lasati-le la scurs pe strecuratoare.
- Topiti untul intr-o tigaie, caliti ceapa pana se inmoaie. Puneti malaiul in apa, adaugati sucul de rosii, apoi turnati acest amestec in tigaie, adaugati condimentele si lasati-le sa fiarba la foc mic 5 minute. Adaugati tonul, sarea si piperul; luati-le de pe foc.
- Topiti untul intr-o tigaie si caliti ceapa pana devine transparenta. Adaugati faina si amestecati continuu. Turnati treptat laptele si amestecati pana cand sosul devine suficient de gros. Adaugati spanacul tocat marunt si mai lasati pe foc 5-7 minute, adaugati apoi branza rasa.
- Ungeti cu ulei un vas Yena, puneti tonul, pastele, sosul de spanac si amestecati. Deasupra puneti branza rasa. Dati la cuptor 25-30 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
30/11/2013
Excelenta reteta. Complimente sotiei din partea sotului :*
am gătit această rețetă
S