Se curata vinetele si se taie felii cca. 1/2 cm; se aseaza pe un platou si se presara o lingura sare; se lasa sa se scurga cca. 30 de minute. Rosiile se curata si se taie felii. Se toaca busuiocul. Se sterg vinetele, se incinge ulei in tigaie si prajim vinetele 2 minute pe fiecare fata. Se lasa sa se scurga de grasime pe prosoape de hartie.
Cuptorul se incinge la 180 grade. Intr-o forma rezistenta, unsa, asezam feliile de vinete si rosiile, ca tiglele pe acoperis, presarand si busuioc tocat. Se presara piper proaspat. Se rade parmezanul, usturoiul se toaca, iar ambele se amesteca impreuna cu smantana si ouale, sare si piper. Amestecul se toarna peste legume si se presara cascaval ras. Se coace sufleul cca. 25 de minute, la cuptor, pana se rumeneste.
Comentarii (25):
Excelenta !
Pare savuros.maine vreau sa incerc.iubesc vinetele
Cred ca ar fi mai simplu daca s-ar folosi un grill pentru vinete si nu tigaia cu ulei
Excelent
Plicyodtitoo
Yami
Buna idee
Foarte buna
Un deliciu 1
Minunat