Sufleu de rosii cu vinete

Un deliciu fara carne!
Ingrediente
8
Preparare
Preparare45 min
Gătire25 min
- Se curata vinetele si se taie felii cca. 1/2 cm; se aseaza pe un platou si se presara o lingura sare; se lasa sa se scurga cca. 30 de minute.
Rosiile se curata si se taie felii. Se toaca busuiocul. Se sterg vinetele, se incinge ulei in tigaie si prajim vinetele 2 minute pe fiecare fata. Se lasa sa se scurga de grasime pe prosoape de hartie. - Cuptorul se incinge la 180 grade. Intr-o forma rezistenta, unsa, asezam feliile de vinete si rosiile, ca tiglele pe acoperis, presarand si busuioc tocat. Se presara piper proaspat.
Se rade parmezanul, usturoiul se toaca, iar ambele se amesteca impreuna cu smantana si ouale, sare si piper.
Amestecul se toarna peste legume si se presara cascaval ras.
Se coace sufleul cca. 25 de minute, la cuptor, pana se rumeneste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
I
ionela60
Excelenta !
am gătit această rețetă
anonymous
Pare savuros.maine vreau sa incerc.iubesc vinetele
am gătit această rețetă
anonymous
Cred ca ar fi mai simplu daca s-ar folosi un grill pentru vinete si nu tigaia cu ulei
E
edithke
Excelent
anonymous
Plicyodtitoo
anonymous
Yami
anonymous
Buna idee
anonymous
Foarte buna
anonymous
Un deliciu 1
anonymous
Minunat
Punctează această reţetă