Sufleu de rosii cu vinete

Sufleu de rosii cu vinete
Altele
Ușor
1 h 10 m

Un deliciu fara carne!

Ingrediente

8

Preparare

Preparare45 min
Gătire25 min
  • Se curata vinetele si se taie felii cca. 1/2 cm; se aseaza pe un platou si se presara o lingura sare; se lasa sa se scurga cca. 30 de minute.
    Rosiile se curata si se taie felii. Se toaca busuiocul. Se sterg vinetele, se incinge ulei in tigaie si prajim vinetele 2 minute pe fiecare fata. Se lasa sa se scurga de grasime pe prosoape de hartie.
  • Cuptorul se incinge la 180 grade. Intr-o forma rezistenta, unsa, asezam feliile de vinete si rosiile, ca tiglele pe acoperis, presarand si busuioc tocat. Se presara piper proaspat.
    Se rade parmezanul, usturoiul se toaca, iar ambele se amesteca impreuna cu smantana si ouale, sare si piper.
    Amestecul se toarna peste legume si se presara cascaval ras.
    Se coace sufleul cca. 25 de minute, la cuptor, pana se rumeneste.

Punctează această reţetă

IIkadada

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

ionela60

Excelenta !

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Pare savuros.maine vreau sa incerc.iubesc vinetele

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cred ca ar fi mai simplu daca s-ar folosi un grill pentru vinete si nu tigaia cu ulei

abuz

edithke

Excelent

abuz

anonymous

Plicyodtitoo

abuz

anonymous

Yami

abuz

anonymous

Buna idee

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Un deliciu 1

abuz

anonymous

Minunat

abuz
  • pagina 1 / 3