Se fierbe 5-10 minute in apa clocotita cu sarese lasa sa se scurga bine, altfel vom avea zeama in tava.galbenusurile se amesteca cu conopida, puiul taiat bucatele,smantana,o parte din cascaval, condimente, usturoi si la sfarsit adaugam si albusurile batute spuma si omogenizam usor de jos in sus.
Punem compozitia in tava unsa si presaram cascaval ras.coacem la foc mediu cca 35 minute. lasat ceva mai mult ca sa prinda o crusta frumoasa.lasam la racit, taiem si papam.
Cred ca pe timpul vietii foarte gastronomice, ne descurcam, lejer, cu dictionar, dar sufleul e bunicelLa Multi ani ROmania TRIASCA GASTRONOMIA ROMANA.VIVE LA ROUMANIE MERSI PETITCHEF
Comentarii:
Cred ca pe timpul vietii foarte gastronomice, ne descurcam, lejer, cu dictionar, dar sufleul e bunicelLa Multi ani ROmania TRIASCA GASTRONOMIA ROMANA.VIVE LA ROUMANIE MERSI PETITCHEF
Foarte buna
Super de gustoasa
..FARA COMENTARII !!!! daca nu te pricepi......de ce insisti?