Sufleu de conopida si pui (monti)

Desert
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Se fierbe 5-10 minute in apa clocotita cu sarese lasa sa se scurga bine, altfel vom avea zeama in tava.galbenusurile se amesteca cu conopida, puiul taiat bucatele,smantana,o parte din cascaval, condimente, usturoi si la sfarsit adaugam si albusurile batute spuma si omogenizam usor de jos in sus.
  • Punem compozitia in tava unsa si presaram cascaval ras.coacem la foc mediu cca 35 minute. lasat ceva mai mult ca sa prinda o crusta frumoasa.lasam la racit, taiem si papam.

Punctează această reţetă

leofloriLeoflori

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

luizahurem

luizahurem

Cred ca pe timpul vietii foarte gastronomice, ne descurcam, lejer, cu dictionar, dar sufleul e bunicelLa Multi ani ROmania TRIASCA GASTRONOMIA ROMANA.VIVE LA ROUMANIE MERSI PETITCHEF

am gătit această rețetă
abuz

Luiza

Foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

stefan_a2017

Super de gustoasa

abuz

cris_nedelcovici

..FARA COMENTARII !!!! daca nu te pricepi......de ce insisti?

abuz