Ingrediente: 200 gr carne de porc tocată 200 gr carne de vită tocată 6 ouă 1 cățel de usturoi 1 șalotă sare piper cimbru pătrunjel nucșoară 2 aluaturi de foietaj
Ingrediente: 2 bucati de ceafa de porc 100 ml vin jumatate lingurita mustar o lingura de unt topit o lingura zeama de lamaie piper,cimbru nucsoara cateva fire...
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc dezosata - bucata intreaga Pentru sos : o lingura miere de albine o lingurita mustar o lingura hrean ras 100 ml linguri vin...
Ingrediente: 300 g cotlet de porc, 5 linguri de maioneza, zeama de la o lamaie, cate o lingurita rasa de: piper, boia de ardei iute, nucsoara rasa, condimente...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: 1 ceapa mare 3 catei de usturoi 2 lingurite de ghimbir 4 lingurite de coriandru 2 lingurite de tumeric pudra 2 lingurite de cardamon pudra 1/2...
Ingrediente: Sosul Ragu 2-3 linguri de ulei de masline, extravirgin daca se poate O ceapa medie taiata marunt 2 catei de usturoi taiati felii (nu este vital...
Ingrediente: 3 kg carne de porc 0,5 l apa 2 capatani de usturoi o mana buna de cimbru cateva fire de chimen macinate boia de ardei iute, boia de ardei dulce...
Ingrediente: 1 conopida sau 500gr congelata 700gr carne tocata ( vita sau mix vita-porc) 1 kg cartofi 1 praz 1 ceapa medie 1 ou cimbru rozmarin 100gr branza...
Datorita aromei delicate insotita de un gust usor picant, ca urmare a amestecului de uleiuri esentiale care aduc a portocala, lamaie si camfor, nucsoara este un condiment rafinat, care se preteaza atat in preparatele sarate cat si dulci.
Ingrediente: Sos ragu: 500 g carne tocata (vita si porc) un morcov o ceapa potrivita un catel de usturoi un morcov pasta de tomate bulion de rosii 1 pahar vin...
Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri...
Ingrediente: 750 g pulpe dezosate de pui, 250 g carne de porc cu slănină, 2 căței de usturoi, 1,5 linguriță semințe coriandru, 1 linguriță semințe muștar, 1,5...
Ingrediente: Sos Ragu: 800 g carne tocata, amestec de vita si porc 1 ceapa 1 morcov dat pe razatoare 3catei de usturoi, feliute 1200 g de suc de rosii, sau...
Ingrediente: 300 g vinete 250 g dovlecei 1/2 kg carne tocata de porc 1/4 pahar ulei de masline 1 ceapa 1 rosie scortisoara, piper, patrunjel, sare 3 linguri...
Ingrediente: 250g unt, margarina sau untura de porc, 650 g faina 300g miere de albine 100g zahar 2 oua 1 varf de sare 1/2 plic praf de copt 1/2lingura amiac...
Ingrediente: 250 g paste mici 250 g smantana 3 lingurite sos pesto 2 lingurite mustar sarat dijon 2 linguri ulei de masline pentru sos si una pentru ornat 100...
Ingrediente: Ingrediente pentru friptura: 500 g pulpa de porc 3 catei de usturoi 200 ml vin rosu 3 rosii sare patrunjel verde 50 ml ulei sau untura de porc 1/2...
Ingrediente: 300 g ficat 100 g franzela 150 ml lapte 150 g slanina afumata 150 g ceapa 100 ml smintina 4 oua 30 ml rom sau coniac 50 ml untdelemn 1/2 lingurita...
Ingrediente: 800 g file de porc sare piper 3 linguri ulei 1 ceapa 1 catel de usturoi 75 g spanac 100 ml vin alb 150 ml smantana 1 legatura patrunjel 3 linguri...
Ingrediente: 1 lingurita ulei de masline O ceapa taiata marunt 300 g carnati de porc de buna calitate, fara pielita, tocati marunt O jumatate de morcov ras 100...