Petitchef

Curcan umplut

Felul principal
6 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Umplutura:

Preparare

  • Curcanul se curata, se spala, se freaca cu sare si boia, se condimenteaza cu piper. Se prepara umplutura.Se vor pune la fiert maruntaiele curcanului impreuna cu ficateii de pasare.Se vor lasa sa dea cateva clocote, se scot din apa.
  • Ceapa tocata marunt se caleste in ulei.Se dau prin masina de tocat sau robot ficateii, maruntaiele, carnatul si miezul de paine.Adaugam ceapa calita la compozitia de carne, patrunjelul, chimenul si nucsoara.
  • Condimentam cu sare si piper.Umplem curcanul cu compozitia facuta si il coasem cu ata .Curcanul se aranjeaza pe o tava, se aranjeaza feliile de bacon pe curcan.
  • Se toarna apa si vinul alb si se acopera tava cu folie de aluminiu. Se tine o ora cu folie dupa care se scoate, se mai unge cu sosul din tava.Curcanul se tine la cuptor atatea ore, cate kg are.Daca are 3 kg, il tineti 3 ore la cuptor. Se scoate din 15 in 15 minute si se unge cu sosul din tava.
  • Se serveste fierbinte cu garnitura preferata, eu am preferat anul acesta sparanghelul invelit in bacon, reteta aici.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - le camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu quinoa si rodie
Dovleac umplut cu quinoa si rodie
6 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
Sandwich bagel, curcan, salata de varza si ou
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

15 retete cu carne de curcan 15 retete cu carne de curcan Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne! Carnea de curcan - O alternativa sanatoasa a consumului de carne!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează