Curcan umplut cu fructe

Felul principal
15 porții
Foarte ușor
2 h 30 m

Este delicios,cu atatea gusturi si arome de la fructe!

Ingrediente

15

Preparare

Preparare30 min
Gătire2 ore
  • Curatam si spalam curcanul, il ungem cu ulei si il condimentam, apoi il umplem cu fructele pregatite, in cazul de fata avem: caise, mere, portocale,kiwi, prune si nectarine.
  • Mai pus si fructe conifiate: stafide si caise.
    Dupa ce umplut bine curcanul, marginile prins cu betze de frigarui.
  • Uns bine tava cu ulei si restul de fructe pus in tava, pus curcanul peste patul de fructe, acoperit cu folie de aluminiu si pus la cuptor cam 2 ore,dupa care scos folia si mai lasat pana cind s-a rumenit frumos.
liana10Liana10

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

23/12/2012

Foarte bun

(0) (0) abuz
11/12/2011

Ar trebui sa aiba totusi o culoare mai aurie

(0) (0) abuz