Crenvurști de casă

Antreuri
Dificil
2 h 5 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare2 ore
Gătire5 min
  • Pregătim condimentele.
    Pregătim mațele, le spălăm bine în multe ape.
    Carnea se spală bine, se curăță de tendoane și se dă de două ori prin mașina de tocat prin sita mică.
  • Se amestecă bine cu condimentele măcinate și apă rece apoi se frământă bine.
  • Se lasă 1-2 ore la rece.
    Cu compoziția pregătită se umplu mațele, formându-se crenvurști de 12-15 cm.
  • După ce am terminat de umplut mațele, trebuie fierți în baie de abur pentru 15-20 minute.
  • După ce s-au răcit fie se păsrează la frigider dacă se consumă imediat în câteva zile, fie se pot pune la congelator.
    Se servesc fierți sau prăjiți cu muștar.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

F.buni

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Am să încerc, se vede că poate să iasă bine

abuz

anonymous

Bun!Bine!Bravo!

abuz

anonymous

Interesanta reteta

abuz

anonymous

Am sa incerc si eu am doi baietei mici si nu vreau sa cumpar din comert cremwusti.va pup mersi pt idee

abuz

anonymous

De cand doream o reteta de crenvusti de casa ,multumesc frumos ,.Paste Fericit !

abuz

anonymous

Interesant,nota maxima.

abuz

anonymous

Super bun sa vedem cum iese




abuz

anonymous

Superb! pacat ca n-ati dat aceasta reteta cu cateva zile mai devreme, s-o pot pregati de Pasti!
Bravo, Petitchef, mon ami! Et merci!
Bonne Paques!

abuz

anonymous

Super! Produs sanatos fara E-uri si la indemana oricui.

abuz
  • pagina 1 / 2