Crenvurști de casă
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Sirop de dovleac de casă, perfect pentru băuturile tale de toamnă-iarnă
-
Quiche lorraine de casă, rețeta ușoară
-
Pâté berrichon - ruladă de paște
-
Bandeja paisa: un preparat plin de culoare, aromă și tradiție
Preparare
Preparare2 ore
Gătire5 min
- Pregătim condimentele.
Pregătim mațele, le spălăm bine în multe ape.
Carnea se spală bine, se curăță de tendoane și se dă de două ori prin mașina de tocat prin sita mică. - Se amestecă bine cu condimentele măcinate și apă rece apoi se frământă bine.
- Se lasă 1-2 ore la rece.
Cu compoziția pregătită se umplu mațele, formându-se crenvurști de 12-15 cm. - După ce am terminat de umplut mațele, trebuie fierți în baie de abur pentru 15-20 minute.
- După ce s-au răcit fie se păsrează la frigider dacă se consumă imediat în câteva zile, fie se pot pune la congelator.
Se servesc fierți sau prăjiți cu muștar.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
16/04/2012
Am sa incerc si eu am doi baietei mici si nu vreau sa cumpar din comert cremwusti.va pup mersi pt idee
13/04/2012
De cand doream o reteta de crenvusti de casa ,multumesc frumos ,.Paste Fericit !
13/04/2012
Superb! pacat ca n-ati dat aceasta reteta cu cateva zile mai devreme, s-o pot pregati de Pasti!
Bravo, Petitchef, mon ami! Et merci!
Bonne Paques!