Pregătim condimentele. Pregătim mațele, le spălăm bine în multe ape. Carnea se spală bine, se curăță de tendoane și se dă de două ori prin mașina de tocat prin sita mică.
Se amestecă bine cu condimentele măcinate și apă rece apoi se frământă bine.
Se lasă 1-2 ore la rece. Cu compoziția pregătită se umplu mațele, formându-se crenvurști de 12-15 cm.
După ce am terminat de umplut mațele, trebuie fierți în baie de abur pentru 15-20 minute.
După ce s-au răcit fie se păsrează la frigider dacă se consumă imediat în câteva zile, fie se pot pune la congelator. Se servesc fierți sau prăjiți cu muștar.
Comentarii (13):
F.buni
Am să încerc, se vede că poate să iasă bine
Bun!Bine!Bravo!
Interesanta reteta
Am sa incerc si eu am doi baietei mici si nu vreau sa cumpar din comert cremwusti.va pup mersi pt idee
De cand doream o reteta de crenvusti de casa ,multumesc frumos ,.Paste Fericit !
Interesant,nota maxima.
Super bun sa vedem cum iese
Superb! pacat ca n-ati dat aceasta reteta cu cateva zile mai devreme, s-o pot pregati de Pasti!
Bravo, Petitchef, mon ami! Et merci!
Bonne Paques!
Super! Produs sanatos fara E-uri si la indemana oricui.