Carnati de casa

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Cu o zi inainte de a face carnatii puneti matele in apa la desarat. Schimbati apa de mai multe ori.
  • Carnea e cel mai bine sa fie congelata, merge mai bine in masina de tocat, sau in cazul meu, la robotul de bucatarie. Mi-a placut mai mult la robot pentru ca s-a maruntit mai bine.
  • Deci, dupa tocarea carnii amestecati usturoiul pisat cu apa si restul de condimente dupa preferinte.
  • Matele se intind intat pe o coada de lingurita, apoi se ruleaza pe forma speciala de carnati.
IIsabelasoare

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
17/10/2016

Cool

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
12/12/2013

O porcarie

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
20/12/2013

Nu pot comenta ca imi lasa gura apa!!!

(0) (0) abuz
19/12/2013

Buni rau de tot

(0) (0) abuz
17/12/2013

Nu se poate da masurile exacte la mirodenii? Dupa gust nu exista masura

(0) (0) abuz
16/12/2013

Excelent

(0) (0) abuz
16/12/2013

Nu punem si slanina in compozitie?

(0) (0) abuz
15/12/2013

Buuuuuun

(0) (0) abuz
14/12/2013

Fara

(0) (0) abuz
13/12/2013

Bravoooo

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2