Pulpa de porc la tava cu sos de visine

Ingrediente
2
Ingrediente pentru friptura:
Ingrediente pentru sos:
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pulpa de porc se fasoneaza apoi se taie felii, cam de un deget grosime si se aseaza intr-o tava unsa cu putina untura sau ulei.
- Se face un amestec din vin, rosiile taiate cubulete, usturoiul taiat feliute, patrunjelul taiat fin, sare, piper si nucsoara.
- Se da tava la cuptor la foc mic si, din cand in cand, se mai stropeste friptura cu zeama din tava. Instre timp se prepara sosul astfel: se caleste faina in ulei, nu se lasa sa se prajeasca, se adauga visinele curatate de samburi si zeama de la compot si se amesteca continuu.
- Se fierbe cam 20 minute, apoi se adauga zahar, sare, piper si putina nucsoara.Friptura se serveste cu cartofi piure si sos de visine.
adi`s blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: