Pulpa de porc la tava cu sos de visine

Pulpa de porc la tava cu sos de visine
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Ingrediente pentru friptura:

Ingrediente pentru sos:

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pulpa de porc se fasoneaza apoi se taie felii, cam de un deget grosime si se aseaza intr-o tava unsa cu putina untura sau ulei.
  • Se face un amestec din vin, rosiile taiate cubulete, usturoiul taiat feliute, patrunjelul taiat fin, sare, piper si nucsoara.
  • Se da tava la cuptor la foc mic si, din cand in cand, se mai stropeste friptura cu zeama din tava. Instre timp se prepara sosul astfel: se caleste faina in ulei, nu se lasa sa se prajeasca, se adauga visinele curatate de samburi si zeama de la compot si se amesteca continuu.
  • Se fierbe cam 20 minute, apoi se adauga zahar, sare, piper si putina nucsoara.Friptura se serveste cu cartofi piure si sos de visine.
A adi`s blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

28/06/2013

Un foartye sexy

(0) (0) abuz
26/01/2013

Foarte buna

(0) (0) abuz
15/11/2012

E delicioasa...........

(0) (0) abuz