Ingrediente: 3 pulpe de pui 2 catei de usturoi un cubulet de unt 1 lingura ulei de masline sare piper curry 250 ml smantana 100 ml lapte 1 lingurita cu varf faina
Ingrediente: 4 pulpe de pui spalate si sterse 2 cepe medii curatate si spalate 3 rosii spalate 6 catei mici de usturoi curatati si spalati Un pahar de vin rosu...
Ficatul este un aliment contestat de nutritionisti: pe de o parte, este bogat in fier si alte elemente nutritive, pe de alta parte, este ridicat in colesterol.
Ingrediente: 5-6 pulpe de pui spalate si sterse 500 ml de lapte dulce 5-6 catei de usturoi curatati si spalati 3-4 linguri de mustar 2 linguri de ulei de...
Ingrediente: 2 pulpe de pui 3 cartofi medii 4 ciuperci taiate in sferturi 2 catei de usturoi dati pe razatoare 1 lingurita de sare 1 lingurita oregano uscat...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 6 pulpe de pui superioare ulei boia de ardei dulce marar uscat 2 cepe 3-4 linguri pasta de rosii 1 lingura otet 1 lingurita rasa cu zahar patrunjel...
Ingrediente: pulpe de pui 4-5 cartofi 500-750 gr. morcovi mici 1 ceapa cateva fire de rozmarin 3 linguri de sos barbeque sare/piper/ulei 2 linguri de unt 1...
Ingrediente: 3 pulpe de pui 500 g ciuperci 6-7 morcovi 2 cepe 250 ml vin alb piper mozaic din rasnita Kotanyi o leg patrunjel boia dulce 2 lg ulei de masline 4...
Ingrediente: 6 pulpe inferioare de pui 8-10 cartofi mari 2 catei usturoi 1 fir ulei 1 lingurita de boia un pahar cu vin alb sare, piper macinat alb, dupa gust
Ingrediente: 2 pulpe de pui, cateva bucati de carnat de casa picant, 5-6 catei de usturoi, o ceapa, 2 morcovi, coriandru, boia dulce, sare, piper, oregano, 2...
Ingrediente: 1 fir ceapa verde 1 fir praz, doar partea verde 2 morcovi mici sau 1 mare 3 ciuperci marisoare 1 legatura leurda 1 lingura ulei Sare Piper