Petitchef

Pulpe de pui marinate in sos worcestershire

Felul principal
4 porții
2 ore
30 min
Foarte ușor
416 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala bine copanelele de pui apoi se pun intr-un bol si se toarna peste sos-ul worcestershire, (aveti grija ca fiecare copanel sa fie uns cu sos), se lasa apoi la rece aproximativ 2 ore pentru a se marina. Se pune unt-ul intr-o tigaie la incins si apoi se adauga uleiul de masline ca mai apoi sa puneti copanelele de pui la prajit. Intoarceti carnea pe ambele parti si aveti grija sa incercati cu furculita daca s-au inmuiat si daca au prins culoare. Cand considerati ca sunt aproape gata turnati peste copanele sos-ul worcestershire ramas in bol-ul in care le-ati marinat, acoperiti cu un capac si peste 1,2 minute opriti foc-ul. Inainte de a le servi lasati-le sa stea sub capac 15 minute. Astfel de copanele marinate se pot face si pe gratar si vor fi la fel de gustoase.

    Detalii suplimentare gasiti pe:
    www.gatindcumira.blogspot.com

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 416Kcal
  • Carbo: 2.8g
  • Grăsimi: 20.5g
  • Grăsimi sat.: 9g
  • Proteine: 54.8g
  • Fibre: 0.1g
  • Zahăr: 2.9g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (244g)


Întrebări:




Comentarii:

John_, 19/06/2020

Ca de obicei, o alta reteta cu cele mai proaste sfaturi. Intotdeauna uleiul se pune primul la incins si apoi untul. Apoi carnea, oricare ar fi ea, nu se apasa, nu se inteapa, nu se cresteaza, etc. Asta pentru ca sucurile sa ramana in interior. Dar Mira e tare! Are si blog culinar! Vai de capul nostru!

(0) (0) Abuz
20/02/2013

Este cea mai buna reteta din lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si este nr 1111111111111111 pentru mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rillettes de midii marinate
Rillettes de midii marinate
5 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos crocant cu pui în sos satay
Tacos crocant cu pui în sos satay
20 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Sriracha sos – sosul de ardei chili Sriracha sos – sosul de ardei chili From „Salsa” with love! From „Salsa” with love! Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează