Pulpe de pui marinate in sos worcestershire

Pulpe de pui marinate in sos worcestershire
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
2 h 30 m
416 Kcal

Ingrediente

4

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 ore
Gătire30 min

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 416Kcal
  • Carbo: 2.8g
  • Grăsimi: 20.5g
  • Grăsimi sat.: 9g
  • Proteine: 54.8g
  • Fibre: 0.1g
  • Zahăr: 2.9g
  • ProPoints: 11
  • SmartPoints: 10
Informații nutriționale pentru 1 porție (244g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

John_, 19/06/2020

Ca de obicei, o alta reteta cu cele mai proaste sfaturi. Intotdeauna uleiul se pune primul la incins si apoi untul. Apoi carnea, oricare ar fi ea, nu se apasa, nu se inteapa, nu se cresteaza, etc. Asta pentru ca sucurile sa ramana in interior. Dar Mira e tare! Are si blog culinar! Vai de capul nostru!

(0) (0) abuz
20/02/2013

Este cea mai buna reteta din lume!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si este nr 1111111111111111 pentru mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(0) (0) abuz



+