Pulpe de pui cu mazare in sos alb

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Pulpele de pui se spala si se prajesc in ulei cu un cub de unt pana se ingalbenesc frumos pe toate partile. Se adauga putina zeama de supa de pui si se lasa sa dea cateva clocote. Se scot bucatile de friptura.
  • In sosul ramas se adauga faina, se lasa pana se ingalbeneste putin. Se mai subtiaza cu zeama de supa. Se adauga si mazarea boabe si se lasa la foc mic, acoperita. Se condimenteaza cu sare, zahar, piper.
  • Cand mazarea este fiarta si complet scazuta, se adauga smantana diluata putin. Cand este aproape gata se adauga si mararul verde tocat fin. Se serveste calda cu friptura de friptura de pui.
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

23/08/2013

Am s-o fac si eu

(0) (0) abuz
26/06/2012

Praf

(0) (1) abuz