Pulpe de pui dezosate cu ciuperci la cuptor

Pulpe de pui dezosate cu ciuperci la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
2 ore

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 oră
  • Se spala pulpele de pui dezosate si fara piele si se lasa la scurs. Se amesteca patrunjelul, cimbrul si rozmarinul tocat cu sare, piper, boia de ardei iute.
  • De trece fiecare bucata de carne prin amestecul de condimente, se pune intr-un bol, se toarna peste ele restul de verdeturi ramase, se acopera cu un capac si se lasa la rece aproximativ o ora.
  • Intr-o oala termorezistenta se pun bucatile de carne si verdeturi, se toarna peste ele uleiul si o cana de apa apoi se acopera cu folie si se introduce la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.
  • Ciupercile se strecoara si se clatesc cu apa rece apoi se toarna peste carnea din cuptor dupa care se introduce iarasi oala in cuptor fara sa mai fie acoperita cu folie pentru aproximativ inca 30 de minute. Se serveste cu garnitura de cartofi sau de orez si neaparat cu masline...delicios.

Punctează această reţetă

G Gatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

bucatar

Cam putin ulei...doar 50 l (litri) !!!!!!!

abuz

anonymous

Arata super bine !

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Foarte gustos!!!!

abuz

anonymous

Frate am gatito si am numai 12 ani si mia iesit perfectt ... mersi pt retetaaa!

abuz

anonymous

Tres bienn..........

abuz

anonymous

0 sa incerc reteta

abuz

anonymous

Foarte gustoasa

abuz