Pulpe de pui imbracate in kaiser si ciuperci la cuptor
.
Ingrediente
4
Cost estimat: 10.51Euros€ (2.63€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
- Pulpele de pui se curata, se spala si se sterg de apa.
Se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei , apoi se invelesc in Kaiser si se prind cu scobitori. - Se unge un vas termorezistent cu ulei , se aseaza pulpele, asezam ciupercile spalate, presaram usturoiul si turnam vinul.
- Acoperim cu o hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit.
Se lasa 20 minute , apoi se ia hartia si se mai lasa 15-20 miute pana ce se rumenesc.
Stropiti din cand in cand cu zeama. - Asta este tot, noi am servit cu piure de cartof si salata de zezon.
Delicios!!!
Pofta mare!!!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 316Kcal
- Carbo: 3.8g
- Grăsimi: 10.9g
- Grăsimi sat.: 2g
- Proteine: 45.7g
- Fibre: 2.1g
- Zahăr: 1.3g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 6
Informații nutriționale pentru 1 porție (271g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bun
anonymous
Foarte bune am facut retea
anonymous
Arata foarte bine
E
edithke
SUPER BUN
anonymous
Bunnnn
anonymous
Super....arata super...
anonymous
Arata super!!
anonymous
Bun:P
anonymous
E ok dar mult colesterol
anonymous
Am incercat si io si e foarte bun merita
Punctează această reţetă