Pulpe de pui cu ciuperci la cuptor si mamaliguta
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se taie ceapa pestisori si carnea bucatele. Intr-un vas termorezistent se pune ulei doar atat cat sa acopere fundul vasului, se aseaza ceapa si apoi carnea
- Se pune sare si piper, se pun apoi ciupercile. Se toana apoi rosiile zdrobite.
- Se dau apoi la cuptor pana se face bine carnea.
- Se face o mamaliguta mai moale, care se aseaza apoi intr-un vas termorezistent uns cu unt (grosime cam 2 cm). Se presara cascaval ras si se da la cuptor pana se topeste cascavalul.
- Se taie apoi cubulete si se serveste alaturi de carne.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Sper sa mi iasa o fac pt prima data
am gătit această rețetă
anonymous
O reteta usoara si rapida si gustoasa nota 10
am gătit această rețetă
anonymous
Mancarea cea mai buna
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun
am gătit această rețetă
anonymous
Super gustoasa
am gătit această rețetă
anonymous
Fara cuvinte ceva special
am gătit această rețetă
anonymous
La cate grade trebuie bagata in cuptor? De abia astept sa fac acesta mancare...
anonymous
Mmm ce bine arata abia atept sa o fac :P
anonymous
Dupa cum arata trebuie sa fie foarte buna,o sa incerc si eu reteta mai ales ca mancarea pentru mine trebuie sa fie si gustoasa si sa arate si bine.
anonymous
Foarte buna!!!
Punctează această reţetă