Se taie ceapa pestisori si carnea bucatele. Intr-un vas termorezistent se pune ulei doar atat cat sa acopere fundul vasului, se aseaza ceapa si apoi carnea
Se pune sare si piper, se pun apoi ciupercile. Se toana apoi rosiile zdrobite.
Se dau apoi la cuptor pana se face bine carnea.
Se face o mamaliguta mai moale, care se aseaza apoi intr-un vas termorezistent uns cu unt (grosime cam 2 cm). Se presara cascaval ras si se da la cuptor pana se topeste cascavalul.
Se taie apoi cubulete si se serveste alaturi de carne.
Comentarii (103):
Sper sa mi iasa o fac pt prima data
O reteta usoara si rapida si gustoasa nota 10
Mancarea cea mai buna
Foarte bun
Super gustoasa
Fara cuvinte ceva special
La cate grade trebuie bagata in cuptor? De abia astept sa fac acesta mancare...
Mmm ce bine arata abia atept sa o fac :P
Dupa cum arata trebuie sa fie foarte buna,o sa incerc si eu reteta mai ales ca mancarea pentru mine trebuie sa fie si gustoasa si sa arate si bine.
Foarte buna!!!