Pulpe de pui umplute cu ciuperci
Ingrediente
4
Cost estimat: 9.98Euros€ (2.5€/porție)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se spala pulpele de pui, dupa care din pulpa de sus se scoate osul si se intande putin prin apasare . aceasta este si diferenta fata de o alta reteta Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci.
- Ciupercile se toaca cuburi si se calesc impreuna cu ceapa taiata fin in unt. A folosit pulpa de ciuperci pleurotus.
- Se adauga sare, piper si usturoiul tocat, dupa gust. Cu aceasta compozitie se umple fiecare pulpa, dupa care se coase dand forma initiala a pulpei.
- Se aseaza pulpele umplute intr-o tava de cuptor, cu ulei de masline si putina apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor. Dupa 15-20 de minute se scoate tava, se indeparteaza folia.
- Cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare pulpa si se mai dau la cuptor, atat cat sa se rumeneasca si sa prinda culoare.
- Se servesc alatori de orice garnitura, piure, cartofi natur, Garnitura de orez cu legume. E le-a servit cu un pilaf de orez cu mazare si morcovi.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 378Kcal
- Carbo: 13.2g
- Grăsimi: 14.2g
- Grăsimi sat.: 7.9g
- Proteine: 48.7g
- Fibre: 1.3g
- Zahăr: 1.6g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (254g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
F.bune
am gătit această rețetă
anonymous
O foarte buna idee...o sa vad rezultatul...
anonymous
Super tare,dar daca le pun din start fara folie o sa s primeasca?
anonymous
Super
anonymous
Ase
anonymous
Bunnnnnnn