Petitchef

Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Felul principal
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor
378 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 9.98 (2.5€/porție)

Preparare

  • Se spala pulpele de pui, dupa care din pulpa de sus se scoate osul si se intande putin prin apasare . aceasta este si diferenta fata de o alta reteta Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci.
  • Ciupercile se toaca cuburi si se calesc impreuna cu ceapa taiata fin in unt. A folosit pulpa de ciuperci pleurotus.
  • Se adauga sare, piper si usturoiul tocat, dupa gust. Cu aceasta compozitie se umple fiecare pulpa, dupa care se coase dand forma initiala a pulpei.
  • Se aseaza pulpele umplute intr-o tava de cuptor, cu ulei de masline si putina apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor. Dupa 15-20 de minute se scoate tava, se indeparteaza folia.
  • Cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare pulpa si se mai dau la cuptor, atat cat sa se rumeneasca si sa prinda culoare.
  • Se servesc alatori de orice garnitura, piure, cartofi natur, Garnitura de orez cu legume. E le-a servit cu un pilaf de orez cu mazare si morcovi.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 378Kcal
  • Carbo: 13.2g
  • Grăsimi: 14.2g
  • Grăsimi sat.: 7.9g
  • Proteine: 48.7g
  • Fibre: 1.3g
  • Zahăr: 1.6g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (254g)


Poze

Pulpe de pui umplute cu ciuperci
Pulpe de pui umplute cu ciuperci - poza 2
Pulpe de pui umplute cu ciuperci - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

28/01/2014

F.bune

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/01/2014

O foarte buna idee...o sa vad rezultatul...

(0) (0) Abuz
11/08/2013

Super tare,dar daca le pun din start fara folie o sa s primeasca?

(0) (0) Abuz
03/07/2013

Super

(0) (0) Abuz
18/04/2013

Ase

(0) (0) Abuz
02/12/2012

Bunnnnnnn

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează