Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min
378 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 9.98 (2.5€/porție)

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se spala pulpele de pui, dupa care din pulpa de sus se scoate osul si se intande putin prin apasare . aceasta este si diferenta fata de o alta reteta Pulpe de pui umplute cu pasta de ciuperci.
  • Ciupercile se toaca cuburi si se calesc impreuna cu ceapa taiata fin in unt. A folosit pulpa de ciuperci pleurotus.
  • Se adauga sare, piper si usturoiul tocat, dupa gust. Cu aceasta compozitie se umple fiecare pulpa, dupa care se coase dand forma initiala a pulpei.
  • Se aseaza pulpele umplute intr-o tava de cuptor, cu ulei de masline si putina apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor. Dupa 15-20 de minute se scoate tava, se indeparteaza folia.
  • Cu o lingura se ia din sosul din tava si se toarna pe fiecare pulpa si se mai dau la cuptor, atat cat sa se rumeneasca si sa prinda culoare.
  • Se servesc alatori de orice garnitura, piure, cartofi natur, Garnitura de orez cu legume. E le-a servit cu un pilaf de orez cu mazare si morcovi.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 378Kcal
  • Carbo: 13.2g
  • Grăsimi: 14.2g
  • Grăsimi sat.: 7.9g
  • Proteine: 48.7g
  • Fibre: 1.3g
  • Zahăr: 1.6g
  • ProPoints: 10
  • SmartPoints: 9
Informații nutriționale pentru 1 porție (254g)
Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

F.bune

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O foarte buna idee...o sa vad rezultatul...

abuz

anonymous

Super tare,dar daca le pun din start fara folie o sa s primeasca?

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Ase

abuz

anonymous

Bunnnnnnn

abuz