Petitchef

Pulpe de pui umplute cu spanac si feta

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Spanacul tocat se amesteca cu branza feta, cascaval ras, sare, piper si usturoi. Pulpele de pui se curata si se spala. Intr-o parte se desprinde pielea formand un fel de buzunar ccare se umple cu amestecul de spanac si feta.
  • Intr-un vas termorezistent se pune ceapa verde taiata si morcovul felii. Peste legume se pun pulpele de pui umplute si din loc in loc rosii cherry. Se toarna vinul, se acopera tava cu folie si se pune in cuptor pentru 1 ora, dupa care se indeparteaza folia si se mai lasa 30 minute.


Poze

Pulpe de pui umplute cu spanac si feta
Pulpe de pui umplute cu spanac si feta - poza 2
Pulpe de pui umplute cu spanac si feta - poza 3
Pulpe de pui umplute cu spanac si feta - poza 4
Pulpe de pui umplute cu spanac si feta - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

23/04/2013

Minunata !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
Spanakopita, plăcinta grecească cu spanac și feta
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Spanacul - cheia puterii? Spanacul - cheia puterii? Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează