Petitchef

Pulpe de pui umplute cu ciuperci

Felul principal
2 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Ciupercile le tocam marunt, la fel si ceapa pe care o punem la calit in 2 linguri cu ulei de masline. Cand a devenit sticloasa se adauga ciupercile si se fierbe la foc mic pana scade zeama lasata de acestea. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si usturoiul tocat. Lasam la racit.
  • Pielea de pe pulpe se desface usor, ramanand prinsa doar de partea de jos. Se repartizeaza umplutura de ciuperci pe toata suprafata pulpei,apoi se trage inapoi pielea si se prinde cu scobitori, daca este nevoie.
  • Se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei de masline, se presara cu cimbru si se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.Se servesc calde cu garnitura preferata. pregatit (in acelasi timp, in aceeasi tava) cartofi picanti.


Poze

Pulpe de pui umplute cu ciuperci
Pulpe de pui umplute cu ciuperci - poza 2
Pulpe de pui umplute cu ciuperci - poza 3
Pulpe de pui umplute cu ciuperci - poza 4
Pulpe de pui umplute cu ciuperci - poza 5

Întrebări:




Comentarii:

16/02/2014

ARATA FOARTE BINE! CRED CA O SA FAC SI EU.

(0) (0) Abuz
08/02/2014

La cate grade se pune la cuptor?

(0) (0) Abuz
04/05/2013

FOARTE GUSTOASA

(0) (0) Abuz
06/01/2013

SUPER

(0) (0) Abuz
19/08/2012

DELICIOASA

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează