Pulpe de pui in crusta de cartofi

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Pulpele le condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei.
  • Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii sfaramam ca pentru piure, adaugam untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul si nucsoara. Potrivim gustul de sare.
  • Pulpele le invelim in acesta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cu susan si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra.
miha278Miha278

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelent

am gătit această rețetă
abuz

Ana Bogdan Ana

Bună interesantă rețeta..

abuz

anonymous

Carnea nu trb fiartă inainte de a fi băgat la cuptor?

abuz

anonymous

De ce ii zici boia de "ardei"? Mai exista si altfel de boia? Mai sunt unii care zic "miere de albine", ca nu cumva sa se confunde cu mierea de viespi sau de bondari! Sau "galbenus de ou"; Pai ce altfel de galbenus mai cunosti?

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Buna retata!!!

abuz