Pulpele le condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei.
Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii sfaramam ca pentru piure, adaugam untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul si nucsoara. Potrivim gustul de sare.
Pulpele le invelim in acesta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cu susan si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra.
De ce ii zici boia de "ardei"? Mai exista si altfel de boia? Mai sunt unii care zic "miere de albine", ca nu cumva sa se confunde cu mierea de viespi sau de bondari! Sau "galbenus de ou"; Pai ce altfel de galbenus mai cunosti?
Comentarii:
Excelent
Bună interesantă rețeta..
Carnea nu trb fiartă inainte de a fi băgat la cuptor?
De ce ii zici boia de "ardei"? Mai exista si altfel de boia? Mai sunt unii care zic "miere de albine", ca nu cumva sa se confunde cu mierea de viespi sau de bondari! Sau "galbenus de ou"; Pai ce altfel de galbenus mai cunosti?
Super
Buna retata!!!