Curatam cartofii si ii taiem in sferturi.Ii punem in tava in care ii vom coace si stropim cu 2 linguri ulei de masline.Eu i-am condimentat cu rozmarin,oregano,cimbru si sare. Ungem pulpele cu sare,piper,putina boia de ardei dulce,si alte condimente pe care le preferati.Taiem feliute cateii de usturoi si le asezam peste pulpe.
Adaugam 200 ml apa si daca se doreste inca putin ulei si se acopera cu folie de aluminiu.
Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 40 minute,apoi luam folia de aluminiu,si mai lasam inca 20-25 min,pana vor fi patrunsi cartofii,iar pulpele vor avea o culoare aramie.
Comentarii (145):
Foarte bun!!
Multumesc . mi-a iesit foarte bine.
Superb
OK
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Este la cuptor :)
M-a ajutat mult
Super
Este delicioasa dar eu o fac in vas de lut si cu pui cescut in curte
Este foarte delicios