Pulpe de pui cu cartofi la cuptor

Pulpe de pui cu cartofi la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Curatam cartofii si ii taiem in sferturi.Ii punem in tava in care ii vom coace si stropim cu 2 linguri ulei de masline.Eu i-am condimentat cu rozmarin,oregano,cimbru si sare.
    Ungem pulpele cu sare,piper,putina boia de ardei dulce,si alte condimente pe care le preferati.Taiem feliute cateii de usturoi si le asezam peste pulpe.

    Adaugam 200 ml apa si daca se doreste inca putin ulei si se acopera cu folie de aluminiu.

    Se da la cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 40 minute,apoi luam folia de aluminiu,si mai lasam inca 20-25 min,pana vor fi patrunsi cartofii,iar pulpele vor avea o culoare aramie.

Punctează această reţetă

JJustLoveCookin

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 15

anonymous

Foarte bun!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Multumesc . mi-a iesit foarte bine.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superb

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

OK

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este la cuptor :)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

M-a ajutat mult

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este delicioasa dar eu o fac in vas de lut si cu pui cescut in curte

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte delicios

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 15