Pulpe de pui in sos picant cu garnitura de orez

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
1 h 20 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire40 min
  • Se curata ceapa, si se taie in patru. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza cu sare si piper. Sunca se taie fasii si cubulete. Rosiile se taie feli. Ciupercile se scurg de apa.
  • Se pun pulpele la prajit in uleiul incins.Se prajesc pe toate partile la foc potrivit.Dupa care se adauga ceapa, usturoiul, sunca si se mai prajesc 2-3 minute.
  • Se adauga supa de pui, si se fierbe inabusit 30 de minute.Apoi se adauga ciupercile,bulionul de rosii,
    Boiaua dulce si iute.
  • Rosiile si ardeiul iute si se mai fierbe 3-4 minute.
    Se fierbe orezul in apa cu sare, dupa care se scurge de apa. Pulpele de pui cu sos picant se servesc cu garnitura de orez.
DDiviana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

ungur_t2016

Imi place foarte mult

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Gud

abuz

anonymous

Super!

abuz

anonymous

Excelenta!

abuz

anonymous

....................

abuz

anonymous

Este ok reteta!

abuz

anonymous

Bine de e bunicica

abuz