Petitchef

PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ

Felul principal
4 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se curata ceapa, si se taie in patru. Usturoiul se curata si se toaca marunt. Pulpele se spala, se sterg si se condimenteaza cu sare si piper. Sunca se taie fasii si cubulete. Rosiile se taie feli. Ciupercile se scurg de apa.
  • Se pun pulpele la prajit in uleiul incins.Se prajesc pe toate partile la foc potrivit.Dupa care se adauga ceapa, usturoiul, sunca si se mai prajesc 2-3 minute.
  • Se adauga supa de pui, si se fierbe inabusit 30 de minute.Apoi se adauga ciupercile,bulionul de rosii,
    Boiaua dulce si iute.
  • Rosiile si ardeiul iute si se mai fierbe 3-4 minute.
    Se fierbe orezul in apa cu sare, dupa care se scurge de apa. Pulpele de pui cu sos picant se servesc cu garnitura de orez.


Poze

PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 2
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 3
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 4
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 5
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 6
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 7
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 8
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 9
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 10
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 11
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 12
PULPE DE PUI IN SOS PICANT CU GARNITURA DE OREZ - poza 13

Întrebări:




Comentarii:

ungur_t2016, 27/11/2016

Imi place foarte mult

(0) (0) Abuz
11/02/2014

Super

(0) (0) Abuz
04/11/2013

Gud

(0) (0) Abuz
09/08/2013

Super!

(0) (0) Abuz
19/07/2013

Excelenta!

(0) (0) Abuz
19/04/2013

....................

(0) (0) Abuz
24/06/2012

Este ok reteta!

(0) (0) Abuz
25/02/2012

Bine de e bunicica

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Romesco - sos spaniol de ardei rosii Romesco - sos spaniol de ardei rosii

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează