Petitchef

Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin

Felul principal
6 porții
40 min
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se spala si se curata pulpele, se taie in doua si se condimenteaza. Intr-o tava termorezistenta se pune putin ulei de masline, apoi se pune ceapa taiata solzisori si morcovii rondele.
  • Se pun pulpele deasupra, se toarna vinul, se acopera tava cu folie si se introduce la cuptor pentru 35-40 minute.Dupa cele 40 de minute se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca pulpele.
  • Se serveste cu piure de cartofi (si ardei copti). Din vinul acrisor si ceapa dulceaga rezulta un sos delicios iar carnea e frageda si are un gust deosebit.


Poze

Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin
Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin - poza 2
Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin - poza 3
Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin - poza 4
Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin - poza 5
Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin - poza 6
Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
Sos grecesc de iaurt, castraveți și ceapă
2 porții
3 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
2 porții
59 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos crocant cu pui în sos satay
Tacos crocant cu pui în sos satay
20 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tacos crocant de pui și sos satay
Tacos crocant de pui și sos satay
6 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara! Ceapa - istorie si curiozitati Ceapa - istorie si curiozitati De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează