Pulpe de pui pe pat de ceapa, cu sos de vin

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 h 25 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare40 min
Gătire45 min
  • Se spala si se curata pulpele, se taie in doua si se condimenteaza. Intr-o tava termorezistenta se pune putin ulei de masline, apoi se pune ceapa taiata solzisori si morcovii rondele.
  • Se pun pulpele deasupra, se toarna vinul, se acopera tava cu folie si se introduce la cuptor pentru 35-40 minute.Dupa cele 40 de minute se indeparteaza folia si se lasa sa se rumeneasca pulpele.
  • Se serveste cu piure de cartofi (si ardei copti). Din vinul acrisor si ceapa dulceaga rezulta un sos delicios iar carnea e frageda si are un gust deosebit.
Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: