Ceapa si prazul le taiem fideluta. Morcovii curatati si spalati ii taiem rondele, bastonase sau cum doriti, iar ciupercile dupa ce le-a trecut pe sub in jet de apa, le taiem in felii mari.Pulpa de pui o spalam si o taiem in doua, apoi cu farful cutitului o ontepam din loc in loc .
Punem uleiul la incins intr-o tigaie si prajim carnea cateva minute, pe ambele parti, pana-si formeaza o crusta putin aurie, dupa care le scoatem pe o farfurie.
In grasimea ramasa, calim 2? ceapa si prazul, adaugam feliile de morcov si dupa alte 2? punem si ciupercile.
Lasam sub capac, alte 2 apoi, punem pulpele, asezonam cu sare si piper, adaugam 100 ml apa si lasam sa fiarba sub capac, la foc mic, pana se fragezeste carnita si scade tot lichidul, cam 25-30.
Dupa ce oprim focul, adaugam leurda spalata si maruntita, amestecam si lasam sub capac sa se patrunda aromele.Servim calde bucatile de pui, pe pat de legume, cu miros si gust de leurda.
Comentarii:
Foarte gustos. pofta buna.!