Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Incinge o tigaie la foc potrivit.Adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o pana cand s-a inmuiat usor, aprox.4 minute.Adauga usturoiul si carnea si prajeste-le pana cand carnea s-a rumenit.
    Adauga supa de legume si lasa totul sa fiarba usor pentru 10-15 minute, pana cand carnea s-a facut.Adauga mazarea,fasolea, patrunjelul si asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust.Mai lasa preparatul pe foc 2-3 minute, apoi serveste-l.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte bun dar trebue sa pui suflet ca sa aibe gust

abuz

anonymous

Binisor

abuz

anonymous

Bine.

abuz