Pulpe de pui cu fasole alba si mazare

Pulpe de pui cu fasole alba si mazare
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
2 ore

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 oră
  • Preparare Incinge o tigaie la foc potrivit.
  • Adauga uleiul, apoi adauga ceapa si caleste-o pana cand s-a inmuiat usor, aprox.4 minute.
  • Adauga usturoiul si carnea si prajeste-le pana cand carnea s-a rumenit.
  • Adauga supa de legume si lasa totul sa fiarba usor pentru 10-15 minute, pana cand carnea s-a facut.Adauga mazarea,fasolea, patrunjelul si asezoneaza totul cu sare si piper, dupa gust.Mai lasa preparatul pe foc 2-3 minute, apoi serveste-l.
LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O sa incerc aceasta reteta !!! :)

abuz