Pulpe de pui marinate in sos worcestershire

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
-
Ciocănele de pui marinate, la cuptor - foarte rapid de făcut!
-
Cum să gătești pulpe de pui într-o tigaie?
-
Cum să gătești pulpe de pui la cuptor?
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se spala bine copanelele de pui apoi se pun intr-un bol si se toarna peste sos-ul worcestershire, (aveti grija ca fiecare copanel sa fie uns cu sos), se lasa apoi la rece aproximativ 2 ore pentru a se marina.
- Se pune unt-ul intr-o tigaie la incins si apoi se adauga uleiul de masline ca mai apoi sa puneti copanelele de pui la prajit. Intoarceti carnea pe ambele parti si aveti grija sa incercati cu furculita daca s-au inmuiat si daca au prins culoare.
- Cand considerati ca sunt aproape gata turnati peste copanele sos-ul worcestershire ramas in bol-ul in care le-ati marinat, acoperiti cu un capac si peste 1,2 minute opriti foc-ul.
- Inainte de a le servi lasati-le sa stea sub capac 15 minute. Astfel de copanele marinate se pot face si pe gratar si vor fi la fel de gustoase.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 832Kcal
- Carbo: 5.6g
- Grăsimi: 41.1g
- Grăsimi sat.: 18g
- Proteine: 109.6g
- Fibre: 0.1g
- Zahăr: 5.7g
- ProPoints: 21
- SmartPoints: 20
Informații nutriționale pentru 1 porție (489g)
Gatind cu Mira
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!