Pulpe de pui marinate in sos worcestershire

Pulpe de pui marinate in sos worcestershire
Felul principal
Foarte ușor
35 min
832 Kcal

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire15 min
  • Se spala bine copanelele de pui apoi se pun intr-un bol si se toarna peste sos-ul worcestershire, (aveti grija ca fiecare copanel sa fie uns cu sos), se lasa apoi la rece aproximativ 2 ore pentru a se marina.
  • Se pune unt-ul intr-o tigaie la incins si apoi se adauga uleiul de masline ca mai apoi sa puneti copanelele de pui la prajit. Intoarceti carnea pe ambele parti si aveti grija sa incercati cu furculita daca s-au inmuiat si daca au prins culoare.
  • Cand considerati ca sunt aproape gata turnati peste copanele sos-ul worcestershire ramas in bol-ul in care le-ati marinat, acoperiti cu un capac si peste 1,2 minute opriti foc-ul.
  • Inainte de a le servi lasati-le sa stea sub capac 15 minute. Astfel de copanele marinate se pot face si pe gratar si vor fi la fel de gustoase.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 832Kcal
  • Carbo: 5.6g
  • Grăsimi: 41.1g
  • Grăsimi sat.: 18g
  • Proteine: 109.6g
  • Fibre: 0.1g
  • Zahăr: 5.7g
  • ProPoints: 21
  • SmartPoints: 20
Informații nutriționale pentru 1 porție (489g)
G Gatind cu Mira

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: