Pulpe de pui cu orez si bile din cascaval

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Punem pulpele la fiert in apa cu sare.Adaugam o ceapa si fierbem pana ce carnea e facuta.Dar nu pica de pe oase.. Punem deoparte 600 ml zeama strecurata,pe care o vom folosi la orez.
  • Punem apoi carnea de pui intr-o tava.Stropim cu ulei,putina zeama in care a fiert,sare ,piper si presaram boia dulce.
  • Dam la cuptor la 200 grade pana se rumeneste usor.E important sa ramana suculenta,asa ca puneti timerul la 15 minute si nu uitati de ea.
  • Pentru orez,procedam in felul urmator :
    Taiem fin ceapa si o prajim in putin ulei.Adaugam orezul si-l prajim usor,doar cat sa primeasca gust de nuca.

Punctează această reţetă

piscotelPiscotel

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: