Pulpe de pui cu orez si bile din cascaval
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Punem pulpele la fiert in apa cu sare.Adaugam o ceapa si fierbem pana ce carnea e facuta.Dar nu pica de pe oase.. Punem deoparte 600 ml zeama strecurata,pe care o vom folosi la orez.
- Punem apoi carnea de pui intr-o tava.Stropim cu ulei,putina zeama in care a fiert,sare ,piper si presaram boia dulce.
- Dam la cuptor la 200 grade pana se rumeneste usor.E important sa ramana suculenta,asa ca puneti timerul la 15 minute si nu uitati de ea.
- Pentru orez,procedam in felul urmator :
Taiem fin ceapa si o prajim in putin ulei.Adaugam orezul si-l prajim usor,doar cat sa primeasca gust de nuca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă