Pulpe de pui cu sos de smantana

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Se spala si se curata bine pulpele de pui; eu am scos si pielitele. Se sterg cu un servet de bucatarie si se condimenteaza cu sare, piper si curry.
  • Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie, se adauga untul si se pun pulpele de pui sa se rumeneasca . Se intorc pe toate partile pana ce se prajesc bine si capata o culoare frumoasa.
  • Se scot din tigaie si se pun la cald.In uleiul ramas de la prajire se caleste usturoiul tocat si faina. Se stinge cu laptele, se pune smantana, apoi se adauga pulpele de pui prajite.
  • In acest timp facut si o portie mare de cartofi prajiti, preferatii fiicei mele; as fi vrut sa fac un orez simplu, dar fiica mea nici nu a vrut sa auda asa ca cedat in fata ei.
  • Pulpele se fierb in sosul de smantana aproximativ 10 minute la foc mijlociu. La sfarsit se adauga patrunjel verde tocat.
A adi`s blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Prea bun bv

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acuma o incerc....o sa va spun mai tarziu cat este de buna!!!o Duminica placuta tuturor.

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

E bun....ms

abuz

anonymous

Not bad!!!

abuz

anonymous

Pare a fi delicioasa

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Hmmmmmmmmmm mi sa facut foame

abuz