Pulpe de pui cu sos de smantana
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se spala si se curata bine pulpele de pui; eu am scos si pielitele. Se sterg cu un servet de bucatarie si se condimenteaza cu sare, piper si curry.
- Uleiul de masline se incinge intr-o tigaie, se adauga untul si se pun pulpele de pui sa se rumeneasca . Se intorc pe toate partile pana ce se prajesc bine si capata o culoare frumoasa.
- Se scot din tigaie si se pun la cald.In uleiul ramas de la prajire se caleste usturoiul tocat si faina. Se stinge cu laptele, se pune smantana, apoi se adauga pulpele de pui prajite.
- In acest timp facut si o portie mare de cartofi prajiti, preferatii fiicei mele; as fi vrut sa fac un orez simplu, dar fiica mea nici nu a vrut sa auda asa ca cedat in fata ei.
- Pulpele se fierb in sosul de smantana aproximativ 10 minute la foc mijlociu. La sfarsit se adauga patrunjel verde tocat.
adi`s blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Prea bun bv
am gătit această rețetă
anonymous
Acuma o incerc....o sa va spun mai tarziu cat este de buna!!!o Duminica placuta tuturor.
anonymous
Foarte buna
anonymous
E bun....ms
anonymous
Not bad!!!
anonymous
Pare a fi delicioasa
anonymous
Foarte bun
anonymous
Hmmmmmmmmmm mi sa facut foame