Pulpe de pui cu ciuperci

Pulpe de pui cu ciuperci
Felul principal
Foarte ușor
40 min
369 Kcal

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Ceapa taiata marunt se caleste in ulei fierbinte, apoi se pune carnea si se lasa sa se prajeasca putin pe toate partile. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ciupercile taiate si putina apa si se lasa sa fiarba 10 -15 minute la foc mic.
  • Se pregateste un amestec din smantana si faina care se toarna peste carne si se fierbe in continuare pana cand carnea este patrunsa.

Punctează această reţetă

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 369Kcal
  • Carbo: 4.8g
  • Grăsimi: 18.1g
  • Grăsimi sat.: 3.6g
  • Proteine: 45.8g
  • Fibre: 1.8g
  • Zahăr: 1.8g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (274g)
VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super am incercat

abuz

anonymous

Luyo8

abuz