Pulpe de pui cu ciuperci

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Ceapa taiata marunt se caleste in ulei fierbinte, apoi se pune carnea si se lasa sa se prajeasca putin pe toate partile. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga ciupercile taiate si putina apa si se lasa sa fiarba 10 -15 minute la foc mic.
- Se pregateste un amestec din smantana si faina care se toarna peste carne si se fierbe in continuare pana cand carnea este patrunsa.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 369Kcal
- Carbo: 4.8g
- Grăsimi: 18.1g
- Grăsimi sat.: 3.6g
- Proteine: 45.8g
- Fibre: 1.8g
- Zahăr: 1.8g
- ProPoints: 9
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (274g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super am incercat
anonymous
Luyo8
Punctează această reţetă