Ingrediente: 2 pulpe de pui 2 linguri de ulei de măsline 1 linguriță boia 1 linguriță praf de usturoi Sare după gust piper (după gust) 1 strop de ulei de măsline
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 3 pulpe pui marinata: ulei sau unt lichid boia de ardei cimbru rosmarin piper 1 catel de usturoi, alte ierburi aromate dupa preferinta sare
Ingrediente: 6 pulpe de pui ( ciocanele 0 6 felii Kaiser ( 100 gr ) sare, piper boia de ardei 250 gr ciuperci 4 catei de usturoi 30 ml ulei 100 ml vin alb
Ingrediente: 8 pulpe de pui superioare dezosate si fara piele/ 4 pulpe intregi 300-350 grame ananas curatat si taiat bucatele 1 ceapa alba 1 ceasca de vin alb...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 1 kilogram de rosii proaspete de gradina 6 ardei grasi proaspeti 3 morcovi proaspeti ( fierti la aburi la ulterior) 2 frunze de dafin sare piper...
Ingrediente: 4 pulpe de pui spalate si sterse 2 cepe medii curatate si spalate 3 rosii spalate 6 catei mici de usturoi curatati si spalati Un pahar de vin rosu...
Ingrediente: 5-6 pulpe de pui spalate si sterse 500 ml de lapte dulce 5-6 catei de usturoi curatati si spalati 3-4 linguri de mustar 2 linguri de ulei de...
Ingrediente: 6 pulpe inferioare de pui 8-10 cartofi mari 2 catei usturoi 1 fir ulei 1 lingurita de boia un pahar cu vin alb sare, piper macinat alb, dupa gust
Ingrediente: 2 pulpe de pui, cateva bucati de carnat de casa picant, 5-6 catei de usturoi, o ceapa, 2 morcovi, coriandru, boia dulce, sare, piper, oregano, 2...