Pulpele de pui se spala si se sareaza. Pentru ca carnea sa fie foarte frageda si sa se topeasca in gura, le-am tinut la frigider, cam jumatate de zi, intr-o punga in care am pus amestecul de marinata.
Se pun pulpele intr-o tava, se toarna marinata deasupra si se mai adauga 1 cana de apa.
Se dau la cuptor, 180 grade preancalzit, si se ung din cand in cand cu amestecul din tava. Cand sunt aproape gata nu se mai ung, ca sa se poata rumeni deasupra.
Cum sa lasi doar 10 minute in cuptor pulpele de pui, mai omule? Ce aberatii vorbiti? Voi chiar existati sau sunteti roboti care nu ati gatit in viata voastra niste pulpe de pui. In 10 minute nici nu apuca sa se incalzeasca pulpa, de unde sa se mai si gateasca.
Comentarii (42):
Excelent
F.F. BUNE MULTUMESC CAROLINA
Rețetă de căcat la cuptor....
Cum sa lasi doar 10 minute in cuptor pulpele de pui, mai omule? Ce aberatii vorbiti? Voi chiar existati sau sunteti roboti care nu ati gatit in viata voastra niste pulpe de pui. In 10 minute nici nu apuca sa se incalzeasca pulpa, de unde sa se mai si gateasca.
Piure translucid, apos, în baie de ulei? = manea gastronomică.
Perfect
Ce amestec de marinata ? bataie de joc !
Gfdkfhiusuetwiofreuisw
Ffffffffffffffffffoarte bun
Mimunat