Pulpe de pui pane, cu mustar- la cuptor

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Pulpele de pui le folosim fara pielita. Intr-un bol amestecam 2 linguri ulei cu mustarul , sosul de soia si 1/2 din cantitatea de usturoi,apoi chilli si sare la care adaugam zeama de lamaie. Omogenizam bine compozitia.
  • Pulpele le crestam cu cutitul si cu ajutorul unei pensule le ungem cu sosul obtinut, pe ambele parti. Curatam cartofii si ii taiem in 4.
  • Intr-un bol mai mare amestecam 2 linguri de ulei cu cealalta jumatate de usturoi si cu patrunjelul verde tocat. Adaugam cartofii taiati pe care ii amestecam bine cu compozitia de ulei si patrunjel.
  • Intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt, montam pulpele, dupa ce au fost trecute prin pesmet pe ambele parti. Adaugam cartofii si o canita de cafea umpluta cu apa.
  • Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade C aproximativ o ora pina se coc pulpele si cartofii. Scoatem tava si intoarcem pulpele pe partea cealalta pentru inca 10 minute, sa se rumeneasca frumos.
  • La servire montam pe farfurie cate o pulpa, un cartof si salata sau muraturi.
Doina-SidoniaDoina-Sidonia

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Acum le voi face si eu!!

abuz