Pulpe de pui pane, cu mustar- la cuptor
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pulpele de pui le folosim fara pielita. Intr-un bol amestecam 2 linguri ulei cu mustarul , sosul de soia si 1/2 din cantitatea de usturoi,apoi chilli si sare la care adaugam zeama de lamaie. Omogenizam bine compozitia.
- Pulpele le crestam cu cutitul si cu ajutorul unei pensule le ungem cu sosul obtinut, pe ambele parti. Curatam cartofii si ii taiem in 4.
- Intr-un bol mai mare amestecam 2 linguri de ulei cu cealalta jumatate de usturoi si cu patrunjelul verde tocat. Adaugam cartofii taiati pe care ii amestecam bine cu compozitia de ulei si patrunjel.
- Intr-o tava mare tapetata cu hartie de copt, montam pulpele, dupa ce au fost trecute prin pesmet pe ambele parti. Adaugam cartofii si o canita de cafea umpluta cu apa.
- Dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 grade C aproximativ o ora pina se coc pulpele si cartofii. Scoatem tava si intoarcem pulpele pe partea cealalta pentru inca 10 minute, sa se rumeneasca frumos.
- La servire montam pe farfurie cate o pulpa, un cartof si salata sau muraturi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Acum le voi face si eu!!