Pulpe de pui cu lamaie si cartofi
Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se taie cartofii in bucati mari, se pun intr-o cratita cu apa la fiert. Se lasa 8 minute din momentul in care apa incepe sa fiarba.
- Se incinge cuptorul la mare 230 grade Celsius.
- Se amesteca usturoiul cu sarea, oregano si 1 lingura de ulei si se freaca, apoi se adauga zeama de lamaie. Se incing 2 linguri de ulei in tigaie, iar cand este bine incins, se dau picioarele prin amestecul de lamaie si se pun in tigaie cu pielea in jos.
- Se lasa sa se rumeneasca 5 minute. Se intorc, se adauga ciupercile si cartofii scursi, se presara un praf de sare si piper, amestecul de lamaie ramas si se stropeste cu restul de 2 linguri ulei. Se baga in cuptorul incins pentru 20-25 minute pana cand totul este bine rumenit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: