Ingrediente: afumatura(de care vreti si cata vreti) 1-2 cepe 3-4 cartofi 1-2 morcovi 1 pastarnac 200 ml suc de rosii sau 1-2 linguri patrunjel si leustean...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 400 g oase de porc 2 morcovi 3 cartofi potriviti 1 ardei gras rosu 1 telina mica 1 pastarnac o mana de fidea 1 cana suc de rosii/1 conserva rosii...
Ingrediente: 400 g oase porc 600 g carne de porc 400 g rosii decojite 3 - 4 cartofi 1 pastarnac o bucata de telina 1 ceapa 1 ardei 1 litru bors sare patrunjel,...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: la 2-3 L de apa adaugam dupa gust ceapa , telina radacina, pastarnac/patrunjel radacina, 10 ciuperci de marime potrivita cartofi (vreo 4 taiati...
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 ceapa medie 2 cartofi medii 2 morcovi medii 1 pastarnac o jumatate de mar mare 150 gr smantana grasa 30 gr vegeta fara sare sare...
Ingrediente: o sfecla mare 5 cartofi medii o ceapa mica o jumamate de ardel gras 2 morcovi mici o radacina de pastarnac cateva frunze de telina cateva fire de...
Ingrediente: 1 kg pipote si inimi de pasare 100 ml. ulei 100 g. morcov 100 g. ceapa 100 g. ardei gras 100 g. pastarnac 100 g. telina 200-300 g. cartofi 200 g....
Ingrediente: 300-400g cu pastai de bob un morcov o ceapa un ardei gras marar patrunjel 4-5 linguri ulei o jumatate dovlecel 2 cartofi o bucata mica de telina...