Zurek- ciorba poloneza

Zurek- ciorba poloneza
Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire40 min
  • Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga carnatii taiati in bucatele de cca 2cm, se da focul mai potolit si se fierb toate pt 30-40 de minute pana s-au inmuiat legumele.Se strecoara zeama si se adauga si cartofii, facut piure un morcov si adaugat si pe el pt culoare.
  • And cartofii s-au fiert complet, imprietenim cu bucatelele de carnati si ciupercile (feliate de-acum)
    separat, intr-o craticioara, punem borsul usturoiat la fiert si mai adaugam si ceilalti catei de usturoi, cand a dat bosrul in clocot il turnam printr-o strecuratoare peste ciorba (nu vrem usturoiul in ciorba, doar gustul lui)potrivim zurekul de sare, piper, adaugam maghiran (minim o lingurita) si smantana.
  • Se mai amesteca putin si se trage de pe foc
    Se serveste cu jumatati de oua si paine proaspata.

Punctează această reţetă

AAndreeaT

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sigur voi incerca si eu.

abuz