Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga carnatii taiati in bucatele de cca 2cm, se da focul mai potolit si se fierb toate pt 30-40 de minute pana s-au inmuiat legumele.Se strecoara zeama si se adauga si cartofii, facut piure un morcov si adaugat si pe el pt culoare.
And cartofii s-au fiert complet, imprietenim cu bucatelele de carnati si ciupercile (feliate de-acum) separat, intr-o craticioara, punem borsul usturoiat la fiert si mai adaugam si ceilalti catei de usturoi, cand a dat bosrul in clocot il turnam printr-o strecuratoare peste ciorba (nu vrem usturoiul in ciorba, doar gustul lui)potrivim zurekul de sare, piper, adaugam maghiran (minim o lingurita) si smantana.
Se mai amesteca putin si se trage de pe foc Se serveste cu jumatati de oua si paine proaspata.
Comentarii:
Sigur voi incerca si eu.