Zurek - ciorba poloneza (zurek- the polish sour soup)

Zurek - ciorba poloneza (Zurek- the Polish sour soup)
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Aceasta e o ciorba traditionala din Polonia si se face cu mult bors. Spre deosebire de borsul nostru, al lor se prepara din faina de secara si pentru aromare se pune usturoi.

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Cand s-au fiert se scot din apa si se pun in ea carnatii, cartofii si maghiranul.
  • In timpul acesta fierbe ouale tari.
  • Cand cartofii sunt fierti, pune borsul si ultimul catel de usturoi, tocat marunt. Da un clocot, adauga smantana, sareaza dupa gust si inchide ciorba.
  • Cand servesti, pune cate un ou taiat felii la fiecare portie.
C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

O bunatate bv bv bv bv bv

abuz